TOP

Ook jouw groepsreis verzorgen wij graag van A tot Z. Of je nu met je hele bedrijf of vereniging op pad wilt of met zakenrelaties naar een tof evenement, bij Jansen Reiscreaties hebben wij alle expertise in huis om hiervan een enorm succes te maken waar nog lang over nagepraat zal worden. Dit geldt voor groepen van 10 tot wel 500 personen.

Wij komen langs om alle wensen tot in detail te bespreken. We vertellen je graag wat er kan en ook wat er niet kan. Daarna komen wij met een complete offerte bij je terug. Alle onderdelen van de groepsreis verzorgen wij tot in de puntjes. Hebben jullie goede koffie op kantoor? Dan maken we bij Jansen Reiscreaties graag binnenkort een afspraak.

 

Sportwedstrijden

Wij verzorgen compleet verzorgde arrangementen naar de Formule 1 binnen en buiten Europa of naar wedstrijden van de belangrijkste Europese competities. 

Ga je met een select gezelschap naar Barcelona tegen Real Madrid in Camp Nou of met het hele bedrijf naar het circuit van Abu Dhabi om Max toe te juichen? 

Wij verzorgen een compleet verzorgd arrangement zodat je met een gerust hart naar de wedstrijd toe kan leven.

 

 

Creativiteit

Bij Jansen Reiscreaties denken we graag in mogelijkheden. Natuurlijk verzorgen wij met liefde en plezier een weekendje Parijs of een trip naar Barcelona met jullie groep. Maar we houden er van om altijd met een creatieve twist op de proppen te komen. Laat je verrassen en we komen graag samen tot een onvergetelijke groepsreis. 

 

You don't have permission to register