TOP
d

Nice to meet you!

Wij zijn op veel manieren bereikbaar, 7 dagen per week. Je bent natuurlijk van harte welkom om bij ons langs te komen in Oosterhout. Spreek je liever bij jou thuis, in de koffiebar of gezellig in de kroeg af, dan kan dat natuurlijk ook. Afhankelijk van in welke fase van je vakantievoorbereidingen je zit nemen we een uitgewerkte offerte mee of juist iets ter inspiratie. 

Je kan ook je reiswensen met ons delen via de telefoon, per mail of via whatsapp.

Iedere reis is uniek, voor iedere reis gelden andere wensen. Dat weten wij als geen ander. Alleen reizen, als stel of als familie, wij kennen de behoeftes. Van wintersport, strandvakantie, cultuur snuiven, stedentrip tot aan natuur bewonderen. Wij durven van de gebaande paden te wijken om er iets moois voor te krijgen. En dat doen we ook graag voor jou! 

Neem eens een kijkje op ons blog ter inspiratie!

Wie zijn wij?

Stijn en Mariël. Ouders van 2 prachtige zoontjes en echte reisfreaks. Wij wonen in de Contreie in Oosterhout. 

In 2003 hebben we allebei de NHTV afgerond, de één in Vrijetijdskunde en de ander in Toerisme. Samen hebben we ruin 30 jaar werkervaring in de reisbranche en heel veel reizen gemaakt. Iedere reis is uniek, voor iedere reis gelden andere wensen. Dat weten wij als geen ander. Allen reizen, als stel of als familie, wij kennen de behoeftes. Van wintersport, strandvakantie, cultuur snuiven, stedentrip tot aan natuur bewonderen. 

Wij durven van de gebaande paden te wijken om er iets moois voor te krijgen. 

En dat doen wij ook graag voor jou!

You don't have permission to register